
Geräte und Zubehör
Potato Curry Soup
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
Peeling Potatoes
-
russet potatoes unpeeled, cut into pieces (2 in. wide)24 oz
-
water21 oz
-
vegetable oil1 tsp
Curry Potato Soup
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
carrots cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
curry powder1 tbsp
-
vegetable stock28 oz
-
Dijon mustard½ oz
-
dried bay leaf1
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
coconut cream plus extra to drizzle, to garnish3 oz
-
fresh chopped parsley to garnish
-
crusty bread (optional) sliced, toasted, to serve
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
187.3 kcal /
783.4 kJ
Protein
3.3 g
Fett
7.8 g
Kohlenhydrate
25.6 g
Ballaststoff
4.1 g
Gesättigte Fettsäuren
2.8 g
Natrium
461.8 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Must Have - Second Bowl & Blade Cover Accessories
10 Rezepte
USA
USA