Geräte und Zubehör
Pumpapaj
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 5 Min
12 portioner
Zutaten
Pajdeg
-
vetemjöl250 g
-
smör kallt & tärnat150 g
-
stort ägg1
-
vitvinsvinäger1 matsked
-
havssalt1 tesked
Fyllning
-
smör för smörjning
-
emmentalerost i bitar (2 cm)100 g
-
färsk persilja endast bladen1 kvist
-
pumpakött i bitar (2-3 cm)500 g
-
lök delad150 g
-
tärnat bacon150 g
-
olivolja20 g
-
crème fraîche, min. 30 % fetthalt280 g
-
stora ägg3
-
färsk gräslök hackad2 matskedar
-
havssalt1 tesked
-
malen svartpeppar½ tesked
-
malen muskot¼ tesked
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
9.6 g
Kalorien
1571 kJ /
375 kcal
Fett
29.1 g
Kohlenhydrate
18.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pumpa
11 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Olivbrödpinnar
Pas d’évaluation
Potatis- & ostsnittar
2h
Kexstjärnor med topping
Pas d’évaluation
Kexgran med topping
Pas d’évaluation
Små ciabatta
Pas d’évaluation
Pumpa- & spenatpaj
Pas d’évaluation
Paj på pumpa, fetaost och karamelliserad lök
Pas d’évaluation
Grönsaks- & hasselnötsmuffins
Pas d’évaluation
Ostiga Grönsaksbars
Pas d’évaluation
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Pas d’évaluation
Sötpotatispizza
Pas d’évaluation
Smördegskrans med rostade grönsaker
Pas d’évaluation