Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust

Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust

4.8 4 Bewertungen
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
6 portions

Zutaten

  • sweet potato peeled, halved to fit feeder tube
    16 oz
  • yellow onions halved to fit feeder tube
    4 oz
  • asparagus cut in half
    6 oz
  • non-stick cooking spray
  • extra virgin olive oil divided
    2 tbsp
  • salt to taste, plus extra to season potato slices
    ½ tsp
  • ground black pepper to taste, plus extra to season potato slices
    ⅛ tsp
  • baby spinach
    3 oz
  • large eggs
    4
  • whole milk
    3 oz
  • cheese in small pieces (cheddar, goat cheese or Brie), or grated Parmesan
    3 oz

Nährwerte pro 1 portion

Kalorien 261.9 kcal / 1095.9 kJ
Protein 10.9 g
Fett 18.8 g
Kohlenhydrate 12.5 g
Ballaststoff 2.5 g
Gesättigte Fettsäuren 8.4 g
Natrium 551.6 mg

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen