Geräte und Zubehör
Ajvar (peberfrugt og aubergine dip)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
490 g
Zutaten
Ajvar (peberfrugt og aubergine dip)
-
røde peberfrugter (omkring. 420 g), i halve uden kerner2
-
aubergine (omkring. 350 g), halveret på langs1
-
ekstra jomfruolivenolie
-
fed hvidløg1
-
rød chili, frisk1
-
kalamata oliven, udstenede6
-
bredbladet persille, frisk4 kviste
-
havsalt2 knivspidser
-
røget paprika, stødt2 knivspidser
-
citronsaft20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 490 g
Natrium
404 mg
Protein
10 g
Kalorien
2656 kJ /
635 kcal
Fett
44 g
Ballaststoff
24 g
Gesättigte Fettsäuren
6 g
Kohlenhydrate
58 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Dips II
34 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Valnøddefrikadeller med salsa og majs
Keine Bewertungen
Blomkålsnuggets med ajvar
Keine Bewertungen
Banh bao (dampede bao med fyld)
Keine Bewertungen
Cha gio (forårsruller)
Keine Bewertungen
Caprese-wraps (2200 kcal)
Keine Bewertungen
Müslibarer med tørret frugt og chokolade (1800 kcal)
Keine Bewertungen
Granolabarer med kanel og kirsebær (2200 kcal)
Keine Bewertungen
Popcorn kyllingenuggets med Dip
Keine Bewertungen
Mini pizzaer
Keine Bewertungen
Boller med pizzafyld
Keine Bewertungen
Madlommer
Keine Bewertungen
Power muffins
Keine Bewertungen