Geräte und Zubehör
Tuna and Spring Onion Quiche
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std.
8 portions
Zutaten
Pastry
-
plain flour300 g
-
unsalted butter chilled, diced150 g
-
fine sea salt½ tsp
-
dried thyme2 tsp
-
egg yolk from medium egg1
-
water ice cold50 g
Filling
-
spring onions sliced (2 cm)75 g
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
tinned tuna, in water drained230 g
-
crème fraîche250 g
-
milk250 g
-
large eggs4
-
Dijon mustard1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
22.4 g
Kalorien
2484 kJ /
594 kcal
Fett
41.6 g
Kohlenhydrate
32.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Meatloaf
1 Std. 20 Min
Tomato Pie
3 Std.
Baked spinach and eggs
40 Min
Mushroom pie
1 Std. 40 Min
Tuna Noodle Bake
1 Std. 20 Min
Vegetable Tart
1 Std. 15 Min
Mini Laxpuddings
1 Std. 10 Min
Tarte Bourguignonne
1 Std. 30 Min
Creamed Cod
45 Min
Tomato Basil Chicken Quiche
1 Std.
Smoked Salmon and Leek Quiche
1 Std. 20 Min
Tuna Pasta
30 Min