Geräte und Zubehör
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
Zubereitung 10 Min
Gesamt 4 Std. 25 Min
6 portions
Zutaten
Pimm's Jelly
-
caster sugar150 g
-
water350 g
-
fresh root ginger grated25 g
-
lemon 20 g juice and thin peelings of skin1
-
Pimm's100 g
-
gin50 g
-
gelatine leaves or enough to set 600 g liquid7 ½
-
fresh strawberries hulled and thinly sliced200 g
-
fresh mint leaves only, sliced in fine strips1 bunch
Cucumber Sorbet
-
granulated sugar40 g
-
cucumber seeds removed, cut in pieces (5 cm)225 g
-
ice cubes225 g
-
lemon juice10 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
2.8 g
Kalorien
667 kJ /
159 kcal
Fett
0.1 g
Kohlenhydrate
36.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6 Std. 25 Min
Lemon Curd
20 Min
Masala Hake at 55°C
55 Min
Almond Tuiles
1 Std. 30 Min
Guacamole
5 Min
Mustard Dill Sauce
2 Std. 15 Min
Summer Pudding
8 Std. 30 Min
Rhubarb Crumble
55 Min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 Min
Smoked Mackerel Pâté
55 Min
Yorkshire Pudding
1 Std.