Geräte und Zubehör
Chunky guacamole
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh coriander leaves only, plus extra to serve4 sprigs
-
red onion plus extra, finely chopped, to serve20 g
-
jalapeño chilli trimmed1
-
freshly squeezed lime juice to taste1 - 4 tbsp
-
ripe avocados (approx. 350 g), flesh only2
-
sea salt¼ tsp
-
Roma tomato seeded and finely chopped, to serve1
-
corn chips to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
50.7 mg
Protein
3.9 g
Kalorien
1101.1 kJ /
263.2 kcal
Fett
23 g
Ballaststoff
12.5 g
Gesättigte Fettsäuren
3.2 g
Kohlenhydrate
17.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Salmon and mushroom rice
40 Min
Egg and bacon breakfast baguettes
25 Min
Mediterranean chicken with sundried tomato, onion and risoni
1 Std. 35 Min
Pasta and mushroom soup with chicken involtini
1 Std. 15 Min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
Chile con queso cob loaf
40 Min
Fruit crumble with crème anglaise
1 Std. 10 Min
Shredded Lamb ragù
1 Std. 25 Min
No fail mash potato
20 Min
Chilli and cheese nachos
35 Min
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15 Min
Char siu pork bao
2 Std. 10 Min