Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 600 g kabak, uçları kesilmiş, kabaklar büyükse besleyiciye sığacak dairesel bir biçimde kesilmiş
- 100 g soğan, dörde bölünmüş
- 4 - 5 dal maydanoz, taze, sadece yaprakları
- 100 g kapya biber, parçalara bölünmüş (4 cm)
- 50 g yeşil biber, parçalara bölünmüş (4 cm)
- 100 g patlıcan, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 15 g kurutulmuş herhangi bir mantar
- 1 diş sarımsak
- 1 ½ tk tuz
- 1 ½ tk karabiber
-
3
tutam tütsülenmiş (füme) kırmızı toz biber, tatlı
oder 3 tutam toz tatlı kırmızı biber - 50 g zeytinyağı
- 200 g doğranmış domates konservesi
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 812.8 kJ / 194.3 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Kohlenhydrate
- 18.2 g
- Fett
- 12.8 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 1.8 g
- Ballaststoff
- 5.3 g
- Natrium
- 987.2 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Tayvan Usulü Buharda Etli Yapışkan Pirinç
Keine Bewertungen
Turna Yemişli ve Bademli Tavuk Salatası
15min
Somon Tartar Yatağında Avokado ve Yumurta
Keine Bewertungen
Muzlu ve Narlı Chia Puding
4u. 10min
Erik Clafoutis
Keine Bewertungen
Sebzeli Galette
1 Std. 30 Min
Dana Etli Bolonez
45min
Ballı, Soya Soslu, Hardallı Marinasyon
5 Min
Vegan Mayonez
15min
Kıvrık Elmalı Kek
1h 20min
Kişnişli Karidesli Omlet
35 Min
Keten Tohumlu Kraker
1h 50min