Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 600 g kabak, uçları kesilmiş, kabaklar büyükse besleyiciye sığacak dairesel bir biçimde kesilmiş
- 100 g soğan, dörde bölünmüş
- 4 - 5 dal maydanoz, taze, sadece yaprakları
- 100 g kapya biber, parçalara bölünmüş (4 cm)
- 50 g yeşil biber, parçalara bölünmüş (4 cm)
- 100 g patlıcan, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 15 g kurutulmuş herhangi bir mantar
- 1 diş sarımsak
- 1 ½ tk tuz
- 1 ½ tk karabiber
-
3
tutam tütsülenmiş (füme) kırmızı toz biber, tatlı
oder 3 tutam toz tatlı kırmızı biber - 50 g zeytinyağı
- 200 g doğranmış domates konservesi
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 812.8 kJ / 194.3 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Kohlenhydrate
- 18.2 g
- Fett
- 12.8 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 1.8 g
- Ballaststoff
- 5.3 g
- Natrium
- 987.2 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Ispanaklı Kek
50 min
Kuru Fasulye
10hod.
Sebzeli Kızarmış Tavuk
1h 10min
Elma, Havuç ve Zencefilli Mokteyl
10 Min
Kepekli Bulgur Salatası
40 min
Taze İç Bakla Humusu
50 min
Tavuk ve Pirinç Şehriyeli Asya Usulü Çorba
1u. 15min
Makarna ve Ispanaklı Taze Sebze Çorbası
45 min
Bolonez Soslu Kabak Zoodle
40 min
Hatay Kömbesi
1h 10min
Waffle
1h 30min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1h 35 min