Geräte und Zubehör
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
zucchini ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1000 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
eschalot30 g
-
garlic clove1
-
pancetta cut into pieces (1-2 cm)150 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
water500 g
-
egg yolks4
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
629.9 mg
Protein
18.6 g
Kalorien
1717.8 kJ /
410.6 kcal
Fett
32.4 g
Ballaststoff
2.8 g
Gesättigte Fettsäuren
11.5 g
Kohlenhydrate
10.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spiralize your life (using modes)
19 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40 Min
Beef and feta koftas
1 Std. 30 Min
Spaghetti carbonara (TM7)
40 Min
Floating islands on white chocolate custard
1 Std. 5 Min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 Min
Teriyaki deli chicken
40 Min
That's a wrap (Noni Jenkins)
55 Min
Gluten free focaccia bread
1 Std.
Muffin pan chorizo frittatas
30 Min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3 Std. 35 Min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 Min
Gluten free pizza dough
2 Std.