Geräte und Zubehör
Spiralized spicy pickled carrots
Zubereitung 20 Min
Gesamt 30 Min
3 jars
Zutaten
-
carrots trimmed 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)400 - 500 g
-
water500 g
-
white vinegar150 g
-
white sugar100 g
-
garlic cloves6
-
red onion sliced1
-
fresh jalapeño chilli sliced2
-
mustard seeds3 tsp
-
fresh dill9 - 12 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 jar
Natrium
115.2 mg
Protein
2.8 g
Kalorien
996.9 kJ /
238.3 kcal
Fett
1.1 g
Ballaststoff
5.5 g
Gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
54.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spiralize - Autumn/Winter
16 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Quick pulled pork in beer sauce
35 Min
Honey soy tofu with steamed rice
40 Min
Power green smoothie
5 Min
Tagliatelle with pumpkin
45 Min
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 Std. 30 Min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 Min
Sushi Rice
1 Std. 5 Min
Shredded chicken 2-for-1
40 Min
Prawn and broccoli fried rice (Diabetes)
35 Min
15-minute noodles
15 Min
Vegetarian nuggets
30 Min
Brown rice
50 Min