Geräte und Zubehör
Dairy-free coconut ice cream
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Std. 30 Min
8 portions
Zutaten
-
canned coconut milk (2 x 400 g cans)2 cans
-
white sugar150 g
-
coconut milk powder organic or pure (see Tip)2 tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
rum (optional) to taste1 - 2 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
72.5 mg
Protein
1.3 g
Kalorien
1195.8 kJ /
285.8 kcal
Fett
12.4 g
Ballaststoff
3.5 g
Gesättigte Fettsäuren
11 g
Kohlenhydrate
43 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Summer festive table
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Date and nut balls
20 Min
"Marry me" chicken pasta
35 Min
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 Min
Sushi Rice
1 Std. 5 Min
Douhua (savoury bean curd)
10 Std. 25 Min
Stywe pap (firm porridge)
40 Min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 Min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 Min
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40 Min
Tuna sushi rolls
1 Std. 25 Min
2 ingredient dough
30 Min
Portuguese bread
3 Std. 30 Min