Geräte und Zubehör
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Std. 25 Min
6 portions
Zutaten
Ginger sugar syrup
-
water200 g
-
white sugar100 g
-
palm sugar100 g
-
fresh ginger (optional) cut into slices50 g
-
pandan leaves (optional)4
Douhua
-
dried soybeans200 g
-
water plus extra 1 tbsp and extra for soaking2250 g
-
Glucono Delta Lactone (GDL) (see Tips)½ tsp
-
cornflour1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
24.5 mg
Protein
3.8 g
Kalorien
762 kJ /
182.1 kcal
Fett
1.7 g
Ballaststoff
2 g
Gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
39.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
SG60 Flavours
15 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Hand Ripped Cabbage
20 Min
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1 Std. 10 Min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 Min
Stir fried broccoli and carrots
12 Min
Hainanese chicken and rice
1 Std. 50 Min
Black sticky rice pudding
9 Std. 40 Min
Char Kway Teow
25 Min
Ginger Scallion Fish Slices
40 Min
Malaysian Spiced Fried Chicken
4 Std. 50 Min
KL Hokkien Noodles
35 Min
Chicken Congee
1 Std. 30 Min
All-in-one chicken congee
35 Min