Geräte und Zubehör
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
Zubereitung 10 Min
Gesamt 55 Min
6 portions
Zutaten
Filling
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease1 oz
-
strawberries hulled, halved7 oz
-
almond liqueur (optional)2 oz
-
7 oz Pink Lady apples, peeled, cored, cut into pieces (¾ in.)Braeburn apples peeled, cored, cut into pieces (¾ in.)7 oz
-
blackberries (see Tip)7 oz
-
sugar3 ½ oz
Crumble
-
hazelnuts2 oz
-
almonds2 oz
-
all-purpose flour3 ½ oz
-
rolled oats2 oz
-
sugar3 oz
-
unsalted butter cut into pieces3 ½ oz
Crème Anglaise
-
water35 oz
-
10 ½ oz whole milkheavy whipping cream10 ½ oz
-
egg yolks, from large eggs5
-
sugar2 oz
-
vanilla bean pod seeds only (see Tip)1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
71.4 mg
Protein
1.6 g
Kalorien
612.8 kJ /
147.2 kcal
Fett
9.8 g
Ballaststoff
1.2 g
Gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
12.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Every Season is a Healthy Season
20 Rezepte
USA
USA
TM7™ Manifesto
200 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Florentine Meatballs and Linguine
Keine Bewertungen
Mixed Berries Pavlova Stack
5 Std. 30 Min
Southern Peach Cobbler
1 Std. 15 Min
Spiced Apple Pie
2 Std.
Béchamel Sauce
15 Min
Custard
15 Min
Golden Spiced Turkey Kefta
30 Min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 Std. 55 Min
Steamed Chocolate Flan Cake
7 Std.
Portuguese-Style Crème Brûlée
25 Min
Caramel Éclairs
2 Std. 25 Min
Cheesecakes in Jars
2 Std. 30 Min