Geräte und Zubehör
Pico de Gallo (Mexican Tomato Salsa)
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
600 g
Zutaten
-
tomatoes cut in halves500 g
-
serrano chilli cut in halves30 g
-
garlic clove1
-
onion50 g
-
salt1 tsp
-
fresh coriander leaves5 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 100 g
Natrium
393.1 mg
Protein
1 g
Kalorien
87.3 kJ /
20.9 kcal
Fett
0.2 g
Ballaststoff
1.4 g
Gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
4.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
We can Work Magic out of Simple Things
37 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 Std. 45 Min
Broccoli and Bacon Bites
1 Std.
Pickled red onions
1 Std. 50 Min
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25 Min
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20 Min
Orange Creamsicle Whip
10 Min
White bean smash with kale, eggs and avocado (Diabetes)
25 Min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 Min
Creamy Coconut Dhal
25 Min
Butterflied spicy chicken with potatoes and coriander dip
2 Std. 30 Min
Meatballs in Tomato Sauce
1 Std. 10 Min
Shredded Lamb ragù
1 Std. 25 Min