Geräte und Zubehör
Quick Thai Chicken Curry
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
garlic clove1
-
yellow onions halved3 ½ oz
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
oil1 oz
-
Thai red curry paste3 ½ oz
-
coconut milk14 oz
-
water5 oz
-
waxy potatoes (e.g. Yukon Gold, red potatoes, fingerling), peeled, cut into bite-size pieces16 - 17 oz
-
carrots cut into bite-size pieces4 oz
-
chicken breast, skinless, boneless cubed (1½ in.)24 oz
-
frozen peas6 oz
-
fresh cilantro leaves only, to garnish2 - 3 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
49 g
Kalorien
2539 kJ /
607 kcal
Fett
29 g
Ballaststoff
7.5 g
Kohlenhydrate
33 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The basic cookbook
177 Rezepte
Kanada
Kanada
The Basic Cookbook
176 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Chicken Noodle Soup
50 Min
Chicken Garam Masala
50 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 Min
Leek and Potato Soup
40 Min
Mashed Potatoes
50 Min
Creamy Tomato Soup
30 Min
Vegetable Soup
35 Min
Beef Chili
1 Std. 5 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Turkey Chili
45 Min
Berry Mousse
4 Std. 50 Min