Geräte und Zubehör
Zalm en koolsla broodbeleg
Zubereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
6 portie
Zutaten
-
zonnebloemolie250 g
-
ei1
-
mosterd1 theelepel
-
ketchup20 g
-
citroen alleen vers geperst sap1
-
chilipoeder½ tl
-
zout½ tl
-
zwarte peper, vers gemalen1 snuifje
-
koriander, vers10 g
-
Chinese kool in stukken gesneden250 g
-
wortelen in stukken gesneden150 g
-
radijs80 g
-
gerookte zalm in reepjes gesneden300 g
-
stokbrood2
-
hazelnoot (optional) fijngehakt, om te bestrooien
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1239.4 mg
Protein
22.3 g
Kalorien
3050.8 kJ /
729.2 kcal
Fett
47.5 g
Ballaststoff
4.6 g
Gesättigte Fettsäuren
5.7 g
Kohlenhydrate
58.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Honey BBQ Chicken
Keine Bewertungen
Gevouwen kruidenbrood
1 Std. 10 Min
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Keine Bewertungen
Inktvis "à Lagareiro"
Keine Bewertungen
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Keine Bewertungen
Hartige cashew roomkaas
Keine Bewertungen
Rijstpap met tapioca
1 Std. 10 Min
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Keine Bewertungen
Groene biscuittaart
Keine Bewertungen
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Keine Bewertungen
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40 Min
Geraardbergse Mattentaarten
1 Std.