Geräte und Zubehör
Omelet Caprese
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
6 portie
Zutaten
-
eieren6
-
zout½ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
water700 g
-
220 g pruimtomaten, gehalveerdkerstomaten gehalveerd220 g
-
buffelmozzarella in halve manen gesneden (0,5 cm)110 - 170 g
-
basilicumblad, vers met de hand gescheurd5 - 8
-
creme van balsamicoazijn om te besprenkelen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
414.9 mg
Protein
11.6 g
Kalorien
611 kJ /
146 kcal
Fett
9.9 g
Ballaststoff
0.5 g
Gesättigte Fettsäuren
4.6 g
Kohlenhydrate
2.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Keine Bewertungen
Snackflix Board
Keine Bewertungen
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Keine Bewertungen
Speculoos Druiven Tiramisu
1 Std.
Temaki Sushi
Keine Bewertungen
Stracciatella drinkyoghurt
12 Std.
Nasi Goreng
40 Min
Napolitaanse Pizza
Keine Bewertungen
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Keine Bewertungen
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40 Min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Keine Bewertungen
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1 Std.