Geräte und Zubehör
Gnocchi Tricolore
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)100 g
-
verse basilicum enkel de blaadjes15 g
-
uien gehalveerd150 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie25 g
-
tomaten uit blik800 g
-
suiker1 tl
-
2 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)groentebouillon2 tl
-
water100 g
-
Italiaanse kruiden1 el
-
gnocchi (vers en reeds klaargemaakt)1000 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
19 g
Kalorien
2397 kJ /
568 kcal
Fett
16 g
Ballaststoff
3.1 g
Kohlenhydrate
85 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Snel op tafel
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Spaanse risotto
40 Min
Soba noodle mee goreng
40 Min
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Keine Bewertungen
Butternut 'Mac & Cheese'
45 Min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20 Min
Chai-theepoeder
15 Min
Risotto bolognese
45 Min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1 Std. 10 Min
Gemalen kip in tomatensaus
30 Min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 Std.
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1 Std.
Pompoenrisotto met spek
25 Min