Geräte und Zubehör
Gevouwen kruidenbrood
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
20 portie
Zutaten
Deeg
-
water300 g
-
verse gist40 g
-
suiker½ tl
-
bloem plus extra voor bloem600 g
-
zout2 tl
-
olie50 g
Kruidenboter
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) zacht, in stukjes, plus extra voor het invetten120 gram
-
bloem voor bebloemen springvorm
-
teentje knoflook1
-
ui gehalveerd1
-
peterselie, vers alleen bladeren3 stengels
-
basilicum, vers alleen bladeren3 stengels
-
zout1 tl
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Protein
4.1 g
Kalorien
780.1 kJ /
186.5 kcal
Fett
7.8 g
Ballaststoff
1.6 g
Kohlenhydrate
25.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Keine Bewertungen
Tumis Buncis
Keine Bewertungen
Inktvis "à Lagareiro"
Keine Bewertungen
Butter Chicken
1 Std.
Shakshuka
50 Min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Keine Bewertungen
Herfstlimonade/Virgin sangria
35 Min
Vegan baklava
Keine Bewertungen
Simit - Turkse sesam bagel
2 Std. 10 Min
Napolitaanse Pizza
Keine Bewertungen
Pikante Kip met Kokosrijst
Keine Bewertungen
Rendang met Gele Kleefrijst
2 Std. 45 Min