Geräte und Zubehör
Gevouwen kruidenbrood
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
20 portie
Zutaten
Deeg
-
water300 g
-
verse gist40 g
-
suiker½ tl
-
bloem plus extra voor bloem600 g
-
zout2 tl
-
olie50 g
Kruidenboter
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) zacht, in stukjes, plus extra voor het invetten120 gram
-
bloem voor bebloemen springvorm
-
teentje knoflook1
-
ui gehalveerd1
-
peterselie, vers alleen bladeren3 stengels
-
basilicum, vers alleen bladeren3 stengels
-
zout1 tl
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Protein
4.1 g
Kalorien
780.1 kJ /
186.5 kcal
Fett
7.8 g
Ballaststoff
1.6 g
Kohlenhydrate
25.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Butter Chicken
1 Std.
Pindakaas Crackers
35 Min
Prime Board
Keine Bewertungen
Chocolade-Sinaasappel Posset
5 Std. 40 Min
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Keine Bewertungen
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Keine Bewertungen
Rijst met kip en champignons
30 Min
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Keine Bewertungen
Gegrilde zeevruchten plank
Keine Bewertungen
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40 Min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Keine Bewertungen
Béarnaisesaus
Keine Bewertungen