Geräte und Zubehör
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Zubereitung 30 Min
Gesamt 5 Std. 30 Min
8 portie
Zutaten
Bereiding van kalkoen
-
kalkoen (5-6 kg, voor 8-10 personen)1
Romige vulling van pancetta, citroen en kruiden
-
citroenen alleen dunne schillen van de huid2
-
rozemarijn, vers alleen bladeren3 takjes
-
tijm, verse alleen bladeren6 takjes
-
pancetta in plakjes gesneden80 g
-
mascarpone150 g
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
ui in kwarten1
-
laurierblad, gedroogd5
-
witte wijn175 g
-
water175 g
Roosteren
-
varkensworst, gerookte (optional) met spek omhuld20
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1106.5 mg
Protein
116.8 g
Kalorien
3849 kJ /
919.9 kcal
Fett
42.4 g
Gesättigte Fettsäuren
14.4 g
Kohlenhydrate
7.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Keine Bewertungen
Vegan Sinaasappel Croissants
Keine Bewertungen
Speculoos Druiven Tiramisu
1 Std.
Hummus
5 Min
Tarbot in champagnesaus
Keine Bewertungen
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Keine Bewertungen
Margarita van komkommer en chilipeper
Keine Bewertungen
Simit - Turkse sesam bagel
2 Std. 10 Min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Keine Bewertungen
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55 Min
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4 Std.
Chocoladetaart met Pistache
4 Std. 45 Min