Geräte und Zubehör
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
6 portie
Zutaten
-
witte wijn50 g
-
spek, elk soort12 sneetje
-
uien in stukken gesneden (4 cm)300 g
-
rode paprika's in stukken gesneden (4 cm)300 g
-
teentjes knoflook2
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes (4 cm)450 g
-
olie om te bakken
-
gehakte tomaten, uit blik250 g
-
honing15 g
-
vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
water850 g
-
zoete paprikapoeder1 volle tl
-
komijn, gemalen1 tl
-
peper, gemalen¾ tl
-
basmati rijst250 g
-
peterselie, vers gehakt
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1221.5 mg
Protein
28.3 g
Kalorien
2419.8 kJ /
578.3 kcal
Fett
29.3 g
Ballaststoff
3.3 g
Gesättigte Fettsäuren
8.8 g
Kohlenhydrate
47.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2 Std.
Inktvis "à Lagareiro"
Keine Bewertungen
Spaghetti Bolognese
40 Min
Cashew brood wentelteefjes
Keine Bewertungen
Vegan Bolognese
50 Min
Thaise nachos
Keine Bewertungen
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2 Std. 10 Min
Kip katsu curry met rijst
1 Std. 40 Min
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1 Std. 20 Min
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Keine Bewertungen
Tomatensoep met Burrata
35 Min
Driedubbele Chocolade Muffins
50 Min