Geräte und Zubehör
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
6 portie
Zutaten
-
witte wijn50 g
-
spek, elk soort12 sneetje
-
uien in stukken gesneden (4 cm)300 g
-
rode paprika's in stukken gesneden (4 cm)300 g
-
teentjes knoflook2
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes (4 cm)450 g
-
olie om te bakken
-
gehakte tomaten, uit blik250 g
-
honing15 g
-
vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
water850 g
-
zoete paprikapoeder1 volle tl
-
komijn, gemalen1 tl
-
peper, gemalen¾ tl
-
basmati rijst250 g
-
peterselie, vers gehakt
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1221.5 mg
Protein
28.3 g
Kalorien
2419.8 kJ /
578.3 kcal
Fett
29.3 g
Ballaststoff
3.3 g
Gesättigte Fettsäuren
8.8 g
Kohlenhydrate
47.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Keine Bewertungen
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Keine Bewertungen
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Keine Bewertungen
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Keine Bewertungen
Pizza-Burrata
1 Std. 40 Min
Pizza lahmacun a la Turk
1 Std.
Cholent
Keine Bewertungen
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Keine Bewertungen
Kip met 'mole verde' saus
1 Std.
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1 Std. 20 Min
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1 Std. 45 Min
Sushi tacos
1 Std.