Geräte und Zubehör
Golden Beet Gazpacho
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
water1135 g
-
beetroot, golden, raw trimmed and cleaned1135 g
-
yellow pepper85 g
-
garlic cloves2
-
shallot15 g
-
15 g white wine vinegar, e.g. Spanish Oloroso, cavasherry vinegar e.g. Spanish Oloroso, cava15 g
-
extra virgin olive oil e.g. Colavita, Pompeian, plus extra to serve115 g
-
salt to taste1 ½ tsp
-
black pepper, ground½ tsp
-
water to desired consistency370 - 395 g
-
manchego cheese to taste115 g
-
parsley leaf, fresh to garnish
-
crouton to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1436.5 mg
Protein
11.1 g
Kalorien
1943.3 kJ /
464.5 kcal
Fett
37.7 g
Ballaststoff
7.3 g
Gesättigte Fettsäuren
9.9 g
Kohlenhydrate
21.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Step into Spring CA
10 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Apple Wheat Starter
72 Std. 20 Min
Onion Tarte Flambée
1 Std.
Golden Beet Gazpacho
50 Min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1 Std. 25 Min
Vegan Pavlova
2 Std. 45 Min
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45 Min
Creamy pea soup
40 Min
Spinach and tomato quiche
1 Std. 45 Min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 Min
Miso Soup
40 Min
Eggplant Stacks
1 Std. 35 Min
Maple Pecan Tart
1 Std. 15 Min