Geräte und Zubehör
Versatile chunky soup
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
olive oil20 - 25 g
-
mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (2 cm)100 - 150 g
-
mixed vegetables, for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (2 cm)350 - 400 g
-
50 g frozen green peasmixed frozen vegetables (optional)50 g
-
water700 - 800 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
½ - 1 tbsp soy saucesalt½ - 1 tsp
-
dried pasta for soup60 - 80 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
5 g
Kalorien
670 kJ /
160 kcal
Fett
5 g
Ballaststoff
3.8 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chickpea soup with spinach
40 Min
Versatile Chunky Soup
50 Min
Tomato rice
30 Min
Mashed potatoes
50 Min
Steamed rice
25 Min
Provençal tart
1 Std. 15 Min
Versatile smooth soup
45 Min
Lentil and spinach soup
50 Min
Minestrone
45 Min
Spring Garden Minestrone Soup
50 Min
Artisan Bread (Betty) Metric
4 Std. 35 Min
Smooth cauliflower soup
50 Min