Geräte und Zubehör
Stuffed Chicken and Glazed Potatoes
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 portions
Zutaten
-
nuts, whole, mixed (e. g. pecans, hazelnuts, cashews, peanuts), toasted45 g
-
shallot (approx. 2.5 cm), cut in half1
-
garlic clove1
-
mushroom, fresh cut in halves255 g
-
olive oil30 g
-
salt5 pinches
-
395 g new potatoes, cut in half lengthwisefloury potatoes cut in half lengthwise395 g
-
45 g honeymaple syrup45 g
-
butter, unsalted cut into pieces105 g
-
paprika, smoked, ground½ tsp
-
cinnamon, ground2 pinches
-
cayenne pepper, ground2 pinches
-
shallot (approx.2.5 cm), cut in half1
-
celery stalk cut into pieces100 g
-
leek sliced in rounds (3/4 cm)100 g
-
carrot cut into pieces70 g
-
chicken breast, skinless, boneless flattened with a rolling pin (¼ in. thick), (see Tip)510 g
-
Serrano ham sliced100 g
-
whisky, any type45 g
-
water315 g
-
broccoli florets200 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1021.9 mg
Protein
45.1 g
Kalorien
3078.5 kJ /
735.8 kcal
Fett
40.9 g
Ballaststoff
6.1 g
Gesättigte Fettsäuren
17 g
Kohlenhydrate
43.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The Holiday Table
14 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Lemon Garlic Chicken
30 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 Min
Hamburgers
30 Min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 Std.
Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)
30 Min
Spicy Beef with Red Peppers
30 Min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 Min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
Keine Bewertungen
Savory Butternut Squash Pies
Keine Bewertungen
Honey Mustard Orange Glazed Ham
Keine Bewertungen
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min