Geräte und Zubehör
Conchiglie pasta with fresh tomato sauce and goat's cheese
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
80 g Parmesan cheese, cut into pieces (2-3 cm)goat's cheese medium hard, cut into pieces (2-3 cm)80 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
garlic clove1
-
300 g canned cherry tomatoes, cut into cubes (0.5-1 cm)ripe tomatoes seeds removed and cut into cubes (0.5-1 cm)300 g
-
fine salt1 ½ tsp
-
fresh basil leaves washed and dried1 sprig
-
water650 g
-
pasta, dried, type conchiglie or other short type dried pasta350 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
12.7 g
Kalorien
1590 kJ /
380 kcal
Fett
9.2 g
Ballaststoff
3.9 g
Kohlenhydrate
65.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Starter kit
10 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 Min
Baked Milk Bread with Pears and Walnut Crumble
55 Min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30 Min
Leek and Potato Soup
1 Std.
Cacio e Pepe
30 Min
Spring Vegetable Soup with Herb Cubes
40 Min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 Min
Olive oil cake (Pompes à l'huile)
3 Std.
Smooth cauliflower soup
50 Min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 Std.
Eggplant Stacks
1 Std. 35 Min
Noodle soup
35 Min