Kompatible Versionen
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 450 g carrots, 150 g cut into slices (approx. |5 mm) and 300 g cut into chunks
- 200 g broccoli florets
- 4 fresh salmon fillets (150-180 g each)
- ½ - 1 tsp salt, plus extra to taste
- 2 pinches freshly ground black pepper
- 4 tsp tikka paste
- 50 g red lentils
- ½ lemon, zest only
- 2 cm fresh ginger, sliced
- 100 g onions, cut into quarters
- 1 garlic clove
-
50
g butter, cut in pieces
oder 50 g olive oil - 700 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
oder 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 2 sprigs fresh coriander, plus some extra leaves to garnish
- 100 g milk
- 4 tsp cream, to garnish (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2360 kJ / 564 kcal
- Protein
- 39.4 g
- Kohlenhydrate
- 23 g
- Fett
- 35 g
Alternative Rezepte
Steamed Thai-style fish cakes
45 min
Pea and mint soup
20 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 godz. 10 min
Red lentil soup with cumin
55 min
Creamy carrot and lentil soup
35 min
Lamb and vegetable couscous (Bidawi)
1 godz.
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Creamy pea soup
40 min
Monkfish tagine with preserved lemon
1 Std. 35 Min
Smooth fennel and carrot soup
40 min