Geräte und Zubehör
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Zubereitung 1 Std.
Gesamt 12 Std.
16 porties
Zutaten
Gember-Limoenroomijs
-
gember geschild20 g
-
suiker50 g
-
limoensap150 g
-
eierdooiers3
-
room 40% vet125 g
-
melk125 g
Filodeeghoorntjes
-
filodeeg4 vellen
-
boter gesmolten50 g
Makreelmousse
-
gelatine blad1
-
room, 35% vet200 g
-
makreel gerookt, in stukken 2-3 cm125 g
-
visfumet50 g
Avocadocrème
-
limoensap20 g
-
avocado rijp1
-
olijfolie1 scheutje
-
peper, gemalen¼ tl
-
zout¼ tl
Afwerking
-
eetbare bloemen
-
erwtenscheuten
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 16 porties
Natrium
1682.3 mg
Protein
60.7 g
Kalorien
11204.8 kJ /
2678 kcal
Fett
217 g
Ballaststoff
10.7 g
Gesättigte Fettsäuren
115.8 g
Kohlenhydrate
135.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Hap en Tap
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pindakaas Havermoutbal
Keine Bewertungen
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Keine Bewertungen
Taco's met Groenten en Kidneybonen
30 Min
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Keine Bewertungen
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1 Std. 30 Min
Fatayer met kaas en munt
2 Std.
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Keine Bewertungen
Levercake
1 Std. 50 Min
Hornazo
Keine Bewertungen
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Keine Bewertungen
Salmorejo
Keine Bewertungen
Gozleme
1 Std. 40 Min