Geräte und Zubehör
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 porties
Zutaten
-
eieren3
-
water (tot 1 l markering)
-
peterselieblad, vers6 - 8 takjes
-
knoflookteentje2
-
ui80 g
-
baconblokjes100 g
-
verse tonijn in stukken gesneden400 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt100 g
-
zonnebloemolie om te bakken
-
bloem voor coating
-
olijfolie20 g
-
ui in partjes200 g
-
brandy100 g
-
witte wijn100 g
-
bouillonblokje (voor 0,5 l) zeevruchten of kip1
-
saffraan2 - 3 snuifjes
-
water300 g
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
286.6 mg
Protein
34.4 g
Kalorien
1836 kJ /
437.8 kcal
Fett
19.8 g
Ballaststoff
1.8 g
Gesättigte Fettsäuren
5.6 g
Kohlenhydrate
10.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Stoofpotjes met de Open Koken modus
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Keine Bewertungen
Ossenstaart Shepherd's Pie
Keine Bewertungen
Pindakaas Bosbessen Rolls
Keine Bewertungen
Kokos Dahl
25 Min
Vegetarische chili
35 Min
Hartige cashew roomkaas
Keine Bewertungen
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20 Min
Champignon en spinazie lasagne
Keine Bewertungen
Vegan Lasagne met Linzen
Keine Bewertungen
Vegan Oesterzwam Soep
40 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
No-Bake-Tiramisu-Taart
Keine Bewertungen