Geräte und Zubehör
Enchiladas met rundvlees
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 porties
Zutaten
-
gemalen komijn1 tl
-
gemalen koriander½ tl
-
zoete paprikapoeder½ tl
-
rundergehakt300 g
-
tomatensaus200 g
-
Cheddar kaas geraspt80 g
-
verse jalapeñopeper in plakjes (± 5 mm)1
-
maïstortilla's (± Ø 23 cm)8
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
4721.2 mg
Protein
55.2 g
Kalorien
2700.8 kJ /
645.5 kcal
Fett
28.2 g
Ballaststoff
3.9 g
Gesättigte Fettsäuren
9.2 g
Kohlenhydrate
52.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Batch Cooking & Meal Prep
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Karamel varkensvlees
45 Min
Risotto bolognese
45 Min
Kip garam masala
50 Min
Butter Chicken
1 Std.
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Keine Bewertungen
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 Min
Quiche met kip en peer
2 Std. 40 Min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1 Std. 10 Min
Azteca taart
1 Std.
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30 Min
Spaanse risotto
40 Min
Kleverige sesamkip
40 Min