Geräte und Zubehör
Mercimek ve Zencefilli Havuç Çorbası
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
6 porsiyon
Zutaten
-
kırmızı mercimek120 g
-
soğan dörde bölünmüş40 g
-
taze zencefil ince dilimlenmiş (0.3 cm)15 g
-
tereyağı parçalara bölünmüş40 g
-
havuç parçalara bölünmüş (2-3 cm)500 g
-
domates salçası20 g
-
tuz2 tk
-
karabiber¼ tk
-
su750 g
-
taze kekik sadece yaprakları2 dal
-
süt oda sıcaklığında250 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Protein
7.4 g
Kalorien
776.9 kJ /
185.7 kcal
Fett
7.3 g
Ballaststoff
4.8 g
Kohlenhydrate
24.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Dünyadan Çorbalar
5 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Mantar ve Adaçaylı Ravioli
Keine Bewertungen
Tonnato Soslu Hindi ve Ilık Patates Salatası
Keine Bewertungen
Badem Soslu, Patatesli Köfteler
1 Std.
Yavaş Pişirilmiş Osso Buco ve Safranlı Risotto
4 Std. 30 Min
Bol Sebzeli, Meksika Fasulyeli Tako
30 Min
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
Keine Bewertungen
Karışık Kuruyemişli Müsli
25 Min
Ispanak ve Bademli Pesto
10 Min
Vegan, İstiridye Mantarı Çorbası
40 Min
Yeşil Kabaklı Kek
2 Std.
Patates Çorbası
30 Min
Menemen (Taze Domatesli)
30 Min