Geräte und Zubehör
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
chicken breasts, skinless cut in pieces (2 cm)300 g
-
fresh parsley20 g
-
soy sauce30 g
-
olive oil70 g
-
garlic clove1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
onions quartered100 g
-
red peppers cut in pieces150 g
-
liquid vegetable stockchicken stock900 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
basmati rice, rinsedlong grain rice rinsed200 g
-
broccoli florets cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
carrots peeled, sliced (2 mm)100 g
-
cornflour30 g
-
water40 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
30.9 g
Kalorien
2248 kJ /
537 kcal
Fett
21.2 g
Kohlenhydrate
55.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 Min
Chicken and Root Vegetable Stew
1 Std.
Rice Salad with Vegetables
45 Min
Spring Chicken Casserole
1 Std. 30 Min
Curried Prawns with Rice
1 Std.
Pasta Salad with Salami
25 Min
Tomato basil chicken stew
35 Min
Honeyed Chicken
25 Min
Chicken Cacciatore
50 Min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1 Std. 15 Min
All-In-One 'Roast' Beef
1 Std. 30 Min
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min