Geräte und Zubehör
Chocolate and pear cake
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
12 portion
Zutaten
-
butter cut into pieces, plus extra for greasing100 g
-
plain flour plus extra for dusting230 g
-
dark chocolate broken into pieces150 g
-
caster sugar200 g
-
natural yoghurt120 g
-
full cream milk80 g
-
eggs3
-
vanilla bean paste1 tsp
-
potato flour70 g
-
salt1 pinch
-
baking powder2 tsp
-
pears (approx. 250 g), peeled and cut into slices (1 cm)2
-
cocoa powder2 tbsp
-
icing sugar for dusting2 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
104.3 mg
Protein
5.8 g
Kalorien
1393.4 kJ /
331.8 kcal
Fett
12.7 g
Ballaststoff
2.3 g
Gesättigte Fettsäuren
7.5 g
Kohlenhydrate
49 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Italian cuisine: Desserts
7 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Peach and plum upside-down cake
50 Min
Apple cake
1 Std.
Marble cake
2 Std.
Yoghurt cake
1 Std. 40 Min
Apple tart
1 Std.
Apple shortcake
1 Std. 50 Min
Pistachio cake
1 Std. 10 Min
Raspberry and lemon flan
1 Std.
Apple tea cakes
1 Std. 10 Min
Chocolate truffle cake
2 Std. 15 Min
Simple chocolate hazelnut cake
1 Std. 15 Min
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min