Geräte und Zubehör
Gluten free flatbreads
Zubereitung 35 Min
Gesamt 40 Min
8 portions
Zutaten
-
gluten free flour mix (see Tips)350 g
-
gluten free baking powder (see Tips)1 tbsp
-
salt1 ½ tsp
-
water110 g
-
full cream milk50 g
-
olive oil2 tbsp
-
gluten free cornflour for dusting
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
629 mg
Protein
1.9 g
Kalorien
896.3 kJ /
213.4 kcal
Fett
5.3 g
Ballaststoff
0.5 g
Gesättigte Fettsäuren
0.9 g
Kohlenhydrate
36.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Good food, gluten free
94 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min
Gluten-free goodness pastry
1 Std.
Gluten free chocolate halva cake
1 Std.
Gluten free Worcestershire sauce
1 Std. 10 Min
Gluten free tortillas
40 Min
Gluten free flour mix
10 Min
Gluten free shortcrust pastry
1 Std. 40 Min
Gluten free rough puff pastry
1 Std. 15 Min
Gluten free pita bread
1 Std. 15 Min
Gluten free hot cross buns
3 Std. 25 Min
Gluten free pizza base
35 Min
Cheesy biscuits
1 Std. 25 Min