Geräte und Zubehör
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
Zubereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
4 portions
Zutaten
-
sunflower oil170 g
-
medium egg1
-
chilli powder¼ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
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ground black pepper1 pinch
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mustard½ tsp
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lemon freshly squeezed juice only½
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tomato ketchup15 g
-
fresh coriander leaves5 g
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Chinese cabbage cut in pieces170 g
-
carrots cut in pieces100 g
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red radishes55 g
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smoked salmon cut in strips200 g
-
baguettes1 - 2
-
hazelnuts (optional) chopped, for sprinkling
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1275.9 mg
Protein
24.3 g
Kalorien
3288.8 kJ /
786 kcal
Fett
49 g
Ballaststoff
4.2 g
Gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
64.2 g
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