Geräte und Zubehör
Colourful Tuna Rice Salad
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
8 portions
Zutaten
-
water2400 g
-
fine sea salt plus 2-3 pinches2 tsp
-
white long grain rice (cooking time 14-16 minutes)500 g
-
medium eggs4
-
carrots peeled, diced (2 cm)200 g
-
courgettes diced (2 cm)400 g
-
frozen peas250 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
20 g lemon juicewhite wine vinegar20 g
-
ground white pepper2 pinches
-
tuna, tinned, in oil drained, cut in pieces (gross weight)300 g
-
green olives, pitted whole200 g
-
pickled gherkins sliced in half lengthways30 g
-
fresh mint leaves washed1 bunch
-
cherry tomatoes halved15
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1275.1 mg
Protein
21.5 g
Kalorien
2340 kJ /
559.8 kcal
Fett
25.3 g
Ballaststoff
5.9 g
Gesättigte Fettsäuren
4.5 g
Kohlenhydrate
28 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50 Min
Mediterranean Turkey Roulades
45 Min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 Min
Olive and Mozzarella Farfalle
30 Min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 Std.
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 Min
Wild Rice and Tuna Salad
50 Min
Leftover Turkey and Veg Bake
1 Std.
Halloumi Salad
20 Min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 Min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 Min
Gnocchi Carbonara with Peas
20 Min