Kompatible Versionen
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Herbed Butter
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g fresh chives, cut in pieces (4 cm)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 120 g unsalted butter, softened
Steamed Mushrooms
- 200 g pearl barley, soaked overnight
- 20 g dried porcini mushrooms
- 400 g boiling water
-
100
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
oder vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut in halves
- 80 g fresh mushrooms (e.g bella)
- 2 Tbsp olive oil
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp fine sea salt, to taste, plus extra for seasoning
- ¼ tsp ground black pepper, to taste, plus extra for seasoning
- 1000 g water
- 4 fresh portobello mushrooms, large, gills and stems removed, if preferred
- 60 g fresh baby spinach
- 30 g hazelnuts, roasted and skins removed
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2802 kJ / 667 kcal
- Protein
- 19 g
- Kohlenhydrate
- 36 g
- Fett
- 47 g
- Ballaststoff
- 11 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 Min
Pearl Barley and White Bean Stew
1sa
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
30 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45 Min
Carrot and Peanut Bake
55 Min
Vegetable and Almond Soup
45 Min
Watercress and Oat Soup
35 dk
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 Min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 Std. 40 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min