Geräte und Zubehör
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
dried brown lentils (soaked for 30 minutes, then rinsed)150 g
-
water400 g
-
red onions quartered150 g
-
dried bay leaf1
-
garlic clove1
-
fine sea salt1 tsp
-
fresh green beans cut in pieces200 g
-
cauliflower florets small200 g
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
sherry vinegar10 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
za'atar1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
5.17 g
Kalorien
653 kJ /
156 kcal
Fett
10.42 g
Ballaststoff
5.19 g
Kohlenhydrate
10.23 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Meat-free
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Garlic and White Bean Stew
50 Min
Veggie 'Burritos'
20 Min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 Std.
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Dill Stuffed Peppers
5 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Quinoa Broth
35 Min
Green Goddess Quinoa Salad
40 Min