Geräte und Zubehör
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
-
water800 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
sunflower oil1 tsp
-
mixed grains (e.g. bulgar wheat, red rice, millet) (see tip)200 g
-
dried bay leaf1
-
cucumber deseeded, cut in pieces (approx. 150 g)½
-
spring onions sliced (2-3 cm)100 g
-
red peppers cut in pieces75 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
ground black pepper1 pinch
-
cooked beetroot diced (1 cm)150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
2.6 g
Kalorien
706 kJ /
169 kcal
Fett
11.6 g
Kohlenhydrate
13.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Kale Pesto Pasta Salad
50 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
40 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 Min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 Std.
Balsamic Spelt Salad
20 Min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 Std. 50 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 Std. 15 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Smoky Couscous Salad
20 Min