Geräte und Zubehör
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std.
8 portions
Zutaten
Tomato Sauce
-
garlic cloves2
-
onions quartered150 g
-
olive oil10 g
-
passata1000 g
-
fresh basil leaves torn in pieces20 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
cavolo nero150 g
-
fresh wild mushrooms400 g
Rocket Walnut Pesto
-
olive oil150 g
-
rocket leaves150 g
-
walnuts55 g
-
lemon juice15 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
dried chilli flakes1 pinch
Vegan Béchamel Sauce
-
soya milk500 g
-
plain flour50 g
-
vegan margarine50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
Dijon mustard½ tsp
Finalisation
-
dried lasagne pasta sheets (see tip)9
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
594.3 mg
Protein
10.7 g
Kalorien
2069.1 kJ /
494.5 kcal
Fett
30.8 g
Ballaststoff
6 g
Gesättigte Fettsäuren
4.7 g
Kohlenhydrate
47.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Free From
76 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 Min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 Std. 30 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 Min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 Min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Coconut and Spinach Dahl
50 Min