Geräte und Zubehör
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
onion quartered50 g
-
carrot cut in pieces (2 cm)60 g
-
fresh mushrooms sliced80 g
-
garlic cloves2
-
celeriac cut in pieces (2 cm)500 g
-
olive oil plus extra for drizzling30 g
-
tinned lentils rinsed, drained250 g
-
tinned kidney beans rinsed, drained200 g
-
rolled oats130 g
-
soy sauce20 g
-
paprika1 tsp
-
dried mixed herbs2 tsp
-
nutritional yeast flakes3 Tbsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
sweet potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)300 g
-
shallots halved80 g
-
unsalted butter diced20 g
-
white wine, dry100 g
-
liquid vegetable stock150 g
-
broccoli florets350 g
-
water50 g
-
lime juice, freshly squeezed for drizzling
-
fresh parsley roughly chopped, for garnishing
-
gravy (optional) for serving (see tip)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1665.1 mg
Protein
27.5 g
Kalorien
2602.1 kJ /
621.9 kcal
Fett
19.8 g
Ballaststoff
19 g
Gesättigte Fettsäuren
4.9 g
Kohlenhydrate
84.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 Min
Vegan Bolognese
50 Min
Vegetarian Chilli
35 Min
Vegan Bean Burgers
1 Std. 20 Min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 Std. 30 Min
Mushroom Wellington
2 Std. 20 Min
BBQ Jackfruit Burritos
45 Min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min
Festive Nut Roast Wreath
2 Std.