Geräte und Zubehör
Vegan Gravy
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
garlic clove1
-
red onion (approx. 100 g), quartered1
-
chestnut mushrooms halved200 g
-
carrot cut in pieces80 g
-
celery cut in pieces90 g
-
sunflower oil20 g
-
vegan margarine15 g
-
fine sea salt½ tsp
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
brown sugar2 tsp
-
plain flour1 tsp
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbledvegetable stock paste, homemade vegan (see tip)1 heaped tsp
-
water350 g
-
red wine vegan80 g
-
dark soy sauce vegan20 g
-
red wine vinegar vegan10 g
-
mustard½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
2 g
Kalorien
387 kJ /
92 kcal
Fett
6 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Christmas
11 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Lasagne with Vegetable Ragu
1 Std. 10 Min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 Std. 15 Min
Crispy Korean Tofu
1 Std. 20 Min
Beer-Battered Tofish, Mushy Peas,Tartare Sauce and Chips
3 Std.
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 Std. 30 Min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1 Std. 5 Min
Seitan Chilli
25 Min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 Std. 15 Min
Festive Nut Roast Wreath
2 Std.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 Min