Geräte und Zubehör
Pasta and Chickpea Salad
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
6 portions
Zutaten
Salad
-
water1200 g
-
olive oil plus 1 Tbsp10 g
-
fine sea salt2 tsp
-
dried pasta (e.g. penne)250 g
-
cooked chickpeas250 g
-
cherry tomatoes quartered200 g
-
watercress100 g
-
mozzarella diced (1 cm)40 g
Vinaigrette
-
fresh red chilli deseeded if desired½
-
olive oil50 g
-
lemon juice20 g
-
fresh parsley leaves15 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
10.1 g
Kalorien
1430 kJ /
342 kcal
Fett
15.5 g
Kohlenhydrate
40.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 Min
Warm Mediterranean Couscous Salad
30 Min
Mediterranean Salad
25 Min
Asparagus and Pea Pasta
20 Min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30 Min
Creamy Broccoli Sauce
35 Min
Halloumi Salad
20 Min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan' (TM6 & TM5)
25 Min
Baked Penne with Vegetables
1 Std. 5 Min
Pasta with Vegetable Ragout
45 Min