Geräte und Zubehör
Spring Vegetable Penne
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
courgettes cut in pieces (3 cm)200 - 250 g
-
water1600 g
-
fresh green peas shelled100 g
-
fresh asparagus tips100 g
-
penne200 g
-
olive oil1 Tbsp
-
hard goat's cheese cut in pieces100 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves10 g
-
plain yoghurt100 g
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Protein
16.3 g
Kalorien
1311 kJ /
310 kcal
Fett
8 g
Ballaststoff
5.5 g
Kohlenhydrate
42.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Easy Pasta
11 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 Min
Rice Salad with Vegetables
45 Min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 Min
Aubergine and Tomato Pasta
45 Min
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
1 Std.
Pasta with Squash and Chickpeas
30 Min
Asparagus and Pea Pasta
20 Min
Penne with Diced Butternut Squash and Ham
40 Min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Tomato and Haddock Rice
50 Min
Pasta with Vegetable Ragout
45 Min
Baked Penne with Vegetables
1 Std. 5 Min