Geräte und Zubehör
Louisiana Rice and Shrimp
Zubereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
unsalted butter diced60 g
-
celery stalks cut in pieces (6 cm)150 g
-
onions quartered100 g
-
green pepper cut in pieces½
-
condensed cream of mushroom soup, tinned200 g
-
water200 g
-
350 g crayfish tails, cookedcooked, peeled prawns350 g
-
white long grain rice cooked (cooked weight), warm400 g
-
fresh parsley leaves chopped, plus extra for garnishing2 Tbsp
-
cayenne pepper or to taste¼ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
fine sea salt or to taste¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
21 g
Kalorien
1601 kJ /
382 kcal
Fett
16 g
Kohlenhydrate
37 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Deep South and Cajun
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Greek Style Pork Stew
30 Min
Chicken Crêpes with Poblano Chilli Salsa
55 Min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 Min
Chicken Étouffée
45 Min
Shrimp Yakisoba
35 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 Min
Veracruz Fish
30 Min
Sweet and sour chicken with rice
40 Min
Chicken and mushrooms in red wine
45 Min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 Min
Saffron Chicken Penne
30 Min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 Min