Geräte und Zubehör
Florentine-style Spelt Pizza - Pizza fiorentina con farina di farro
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 portions
Zutaten
Dough
-
water270 g
-
sugar1 tsp
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 heaped tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing60 g
-
spelt flour500 g
-
fine sea salt2 tsp
Topping
-
mozzarella cut in pieces (2 cm)100 g
-
feta cheese crumbled100 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
kale shredded, thick stalks removed150 g
-
medium eggs4
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1437 mg
Protein
36.8 g
Kalorien
3366.7 kJ /
804.7 kcal
Fett
34.7 g
Ballaststoff
15.1 g
Gesättigte Fettsäuren
11.7 g
Kohlenhydrate
94.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 Min
Baby-friendly Harissa Lentil and Feta Wedges
1 Std. 15 Min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 Min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 Std.
Nectarine and Raspberry Ice Cream Sandwiches
19 Std. 15 Min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Wholefood Pancakes with Vanilla and Cinnamon Poached Apples
1 Std. 25 Min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 Std.
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 Min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 Std. 40 Min
Dill Stuffed Peppers
5 Min
Chocolate Bean Cake with Coconut Butter Cream Frosting
2 Std. 15 Min