Geräte und Zubehör
Florentine-style Spelt Pizza - Pizza fiorentina con farina di farro
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 portions
Zutaten
Dough
-
water270 g
-
sugar1 tsp
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 heaped tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing60 g
-
spelt flour500 g
-
fine sea salt2 tsp
Topping
-
mozzarella cut in pieces (2 cm)100 g
-
feta cheese crumbled100 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
kale shredded, thick stalks removed150 g
-
medium eggs4
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1437 mg
Protein
36.8 g
Kalorien
3366.7 kJ /
804.7 kcal
Fett
34.7 g
Ballaststoff
15.1 g
Gesättigte Fettsäuren
11.7 g
Kohlenhydrate
94.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Tomato Rice Balls
40 Min
Vegan Summer Rolls
35 Min
Salted Caramel Pecan Parsnip Cake
3 Std. 20 Min
Feta, Olive and Herb Muffins
50 Min
Mushroom-filled Buns
1 Std. 20 Min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 Std. 10 Min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4 Std. 20 Min
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30 Min
Spring Rolls
40 Min
Banana and Rye Breakfast Flatbreads
1 Std. 35 Min
Vegetable Waffles
15 Min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 Std. 10 Min