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Mango Chutney
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
500 g
Zutaten
-
1 tsp black peppercorns, plus 1 tsp finely grated lemon zestSichuan peppercorns½ Tbsp
-
garlic clove1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)5 g
-
onion quartered40 g
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water10 g
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raw cane sugar130 g
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mangoes flesh only, cut in pieces350 g
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raisins50 g
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vinegar60 g
-
salt½ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 20 g
Natrium
48.6 mg
Protein
0.2 g
Kalorien
149.8 kJ /
35.8 kcal
Fett
0.1 g
Ballaststoff
0.4 g
Gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
9.1 g
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