Geräte und Zubehör
Cranberry and Camembert stuffed chicken
Zubereitung 25 Min
Gesamt 45 Min
8 portions
Zutaten
Cranberry pesto stuffing
-
garlic cloves2
-
eschalot (approx. 60 g)1
-
butter30 g
-
dried cranberries70 g
-
raw hazelnuts40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
Camembert cheese cut into quarters200 g
Chicken, potatoes and mustard sauce
-
garlic clove1
-
eschalot (approx. 30g)½
-
fresh chives cut into quarters10
-
butter20 g
-
water500 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 - 2 tsp
-
potatoes well-washed and cut into pieces (3-4cm)450 g
-
skinless chicken breast fillets (approx. 300 g per breast)4
-
fresh green beans trimmed200 - 250 g
-
dry white wine30 g
-
plain flour2 tbsp
-
English mustard4 tsp
-
seeded wholegrain mustard3 tsp
-
ground horseradish3 tsp
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
349.8 mg
Protein
28 g
Kalorien
1529.3 kJ /
365.5 kcal
Fett
16.9 g
Ballaststoff
3.8 g
Gesättigte Fettsäuren
7.9 g
Kohlenhydrate
25.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
All-in-one meals
11 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 Std.
Meatloaf with red sauce
1 Std. 15 Min
Aussie meat pies
2 Std.
Beef, apricot and pine nut pastilla
1 Std. 20 Min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 Std. 25 Min
Creamy honey mustard chicken
1 Std.
Beef goulash with dumplings
1 Std. 45 Min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 Min
Meatloaf with mushroom sauce
1 Std. 15 Min
Lamb spezzatino
1 Std. 45 Min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 Min
Mongolian lamb hot pot
3 Std. 25 Min