Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Cannelloni
- 80 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx.150 g), cut into halves
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 100 g prosciutto, cut into pieces, or chorizo, casing removed and cut into pieces
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 500 g pork mince
- 1 tsp sweet paprika
- 50 g breadcrumbs
- 1 egg
- 1 tsp sea salt, to taste
- 1 tsp ground black pepper, to taste
- 18 - 22 cannelloni shells
Vegetable sauce
- 1 garlic clove
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 2 sprigs fresh oregano, leaves only
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 celery stalk, cut into quarters
- 100 g sweet potato, peeled and cut into pieces (4-5 cm)
- 1 carrot, cut into quarters
- 100 g zucchini, cut into quarters
- 100 g red capsicum, deseeded and cut into quarters
- 80 white wine or red wine
- ½ tsp dried fennel seeds
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g canned whole peeled tomatoes or tomato passata
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2274.5 kJ / 541.5 kcal
- Protein
- 36.2 g
- Kohlenhydrate
- 42.7 g
- Fett
- 23.3 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 8 g
- Ballaststoff
- 5.5 g
- Natrium
- 1343.8 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Chicken and pesto risoni
35 min
Pork meatballs with couscous
50 Min
Chorizo and chicken pasta
50 Min
Creamy honey mustard chicken
1 Std.
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 Min
Hunter's lemon chicken rissoles
1 Std.
Beef ragu
1h 25min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 Min
Beef stroganoff
35 min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 Min
Sausage ragu with orecchiette
1 Std.