Chinese-style Stir-Fried Vegetables

Chinese-style Stir-Fried Vegetables

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Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
2 portions

Zutaten

  • long red chilli halved, deseeded if desired
    ½
  • garlic clove
    1
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm), to taste
    5 - 10 g
  • peanut oil
    20 g
  • mixed vegetables (e.g. cabbage, mushrooms, carrots, broccoli, red peppers), sliced (5 mm)
    250 g
  • fine sea salt or to taste
    1 pinch
  • oyster sauce to taste
    ½ - 1 tsp
    soy sauce, to taste

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 388.7 mg
Protein 3.7 g
Kalorien 671.7 kJ / 160.6 kcal
Fett 10.5 g
Ballaststoff 4.1 g
Gesättigte Fettsäuren 1.8 g
Kohlenhydrate 14 g

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