Geräte und Zubehör
Domates Soslu Patatesli Balık
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
4 porsiyon
Zutaten
-
soğan ikiye bölünmüş100 g
-
diş sarımsak1
-
havuç küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)65 g
-
zeytinyağı yağlamak için ekstra zeytinyağı20 g
-
tereyağı20 g
-
beyaz şarap (optional)35 g
-
domates küçük parçalara bölünmüş (3-4 cm)270 g
-
karabiber3 - 4 tutam
-
su220 g
-
patates küçük parçalara bölünmüş (3 cm)530 g
-
4 balık fileto, (herhangi bir tip beyaz balık)mezgit fileto (120-200 gr her biri)4
-
tuz damak tadına göre¼ tk
-
tuz¼ tk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
570.2 mg
Protein
44.9 g
Kalorien
1680.5 kJ /
401.7 kcal
Fett
11 g
Ballaststoff
4.7 g
Gesättigte Fettsäuren
3.5 g
Kohlenhydrate
30 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kolay Fikirler
200 Rezepte
Türkei
Türkei
Temel Yemek Kitabı
207 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Sebze Suyu
3 Std. 15 Min
Sicilya Usulü Jumbo Karides Salatası
40 Min
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
1 Std. 15 Min
Peynirli Karides Tava
35 Min
Somon ve Rezeneli Risotto
25 Min
Etli Türlü
1 Std. 20 Min
Otlu Tereyağlı Kontrfile, Biberiyeli Patates ve Brokoli
45 Min
Sebzeli Kuzu Yahni
55 Min
Etli Fajita
40 Min
Orman Meyveli Yoğurtlu Dondurma
5 Min
Orman Kebabı
1 Std.
Etli Biber Dolması
1 Std. 20 Min